Live kookcursus volgen

Ben je na het bekijken van onze een van onze instructie video’s geïnspireerd geraakt en wil je echt leren koken, dan hebben wij daar de ideale cursussen voor. Wij geven twee soorten kookcursus. Kookcursus; de basis en Kookcursus; Op zoek naar perfectie. De doelgroep van onze cursus is heel breed. Zo hebben we al deelnemers gehad van 15 jaar, maar ook deelnemers van 80 jaar.

De basis

Natuurlijk kook je wel eens! Je struint internet af op zoek naar leuke recepten en gaat dan aan de slag in de keuken. Vol trots presenteer je je gerechten waar vaak niets mis mee is. Ze zijn goed van smaak en het kunstje is gelukt! Toch mis je iets.. Braaf heb je gedaan wat het receptuur je vroeg maar eigenlijk heb je geen idee hoe het gerecht tot stand is gekomen..
Om daar verandering in te brengen leren wij je de basis! Met een goede basis groeit het vertrouwen om meer te experimenteren in de keuken.

In 6 lessen leer je de basisvaardigheden in de keuken. We behandelen de meest voorkomende technieken welke in de keuken voorkomen. Wanneer je deze technieken beheerst krijg je meer inzicht waardoor je zelfverzekerder in de keuken staat.

De prijs van de gehele kookcursus is € 295,00 inclusief BTW

kijk voor meer informatie op de site van Culinair Verantwoord

Op zoek naar perfectie

Heb je onze basis kookcursus gedaan? Dan is dit een logisch vervolg. Maar ook voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar verdieping hebben we deze speciale reeks kooklessen ontwikkelt.

We gaan kijken wat er gebeurd tijdens het koken en proberen het beste uit de ingrediënten te halen. We gaan op zoek naar perfectie en vragen ons af waarom dingen gaan zoals ze gaan. Kloppen al die keukenmythes? Of is het tijd om er een aantal door te prikken? Door het proces te begrijpen krijg je inzicht en eindeloze inspiratie om te blijven variëren. Na het volgen van deze lessen ben je in staat om de laatste les vol vertrouwen tot een goed einde te brengen.

De workshops worden ondersteund door een deel theorie welke we praktisch toepasbaar gaan maken. Ook maken we gebruik van instructiefilmpjes waardoor je als deelnemer thuis nog uitgebreid kan oefenen.

De prijs van de gehele kookcursus van 5 lessen is € 325,00 inclusief BTW